Marketing de continut

Pasionați – Dedicați – Profesioniști

Marketing de conținut

Strategie de conținut

Elaborare strategie de conținut și identificare canale de promovare a acestuia.

Creare de conținut

Asigurăm crearea de conținut tip text precum pagini de site, postări sau newslettere.

Promovarea conținutului

Promovăm conținutul valoros pentru a ne crește notorietatea și a atrage lead-uri.

marketing de continut

Marketing de conținut

Pornind de la premisa că informația este conținut, este logic că cu cât mai mult conținut relevant și unic avem pe site-ul nostru sau pe canalele noastre social media, cu atât mai sus ne vom regăsi în clasamentul Google pe termenul de căutare respectiv.

Crearea și gestionarea unui plan de conținut este esențială pentru a asigura coerența, relevanța și eficacitatea eforturilor tale de marketing de conținut. Indiferent de afacerea pe care o gestionezi, o secțiune de blog în care să atragi o comunitate interesată de conținut va aduce un plus categoric.

Creștere trafiic pe site

Cresterea traficului pe site se poate realiza eficient prin crearea si promovarea continutului de calitate. Continutul valoros atrage atentia vizitatorilor si ii determina sa petreaca mai mult timp pe site. Utilizarea cuvintelor cheie relevante in conținut contribuie la clasarea mai buna in motoarele de căutare. Este important să publici în mod regulat și consecvent pentru a mentine interesul si participarea audienței.

Prezență pe social media

Publicarea constantă de conținut pe social media este esențială pentru a menține angajarea și interesul audienței. Prin furnizarea regulată a informațiilor și a conținutului relevant, o companie poate construi și menține o prezență activă și atrăgătoare pe platformele de socializare, consolidând relațiile cu clienții și sporind vizibilitatea brandului.

Email marketing

Conținutul de calitate în email marketing joacă un rol crucial în succesul campaniilor. Prin furnizarea unui conținut relevant, atrăgător și personalizat creștem numărul de lead-uri, vânzări și rata de interacțiune. În plus, livrarea de informații valoroase și relevante în cadrul campaniilor de email marketing consolidează credibilitatea și autoritatea brandului.

Pasionați – Dedicați – Profesioniști

Proiecte de suflet