Servicii de marketing - BrandIt - Agenție de Marketing Online

Servicii de marketing

Creare site-uri web

Un website aflat în primele căutări pe Google vă va crește numărul de clienți și va spori încrederea clienților privind calitatea serviciilor oferite.


Oferim serivicii de web design la prețuri avantajoase.

Site-urile web sunt concepute în așa fel încât să fie compatibile cu toate dispozitivele mobile. Toate elementele din pagină pot fi create de către echipa noastră fără a fi nevoie de a contracta servicii conexe.

Pregătim website-urile pentru conversii. Lead-urile provenite de pe website sunt o unealtă de măsurare a eficienței acestuia.

Avem grija ca experiența pe care clientul o are pe paginile web să-l împingă spre a face o solicitare de ofertă, cu ajutorul CTA-urilor.


Citește mai mult

Administrare reclame PPC - Facebook și Google


Administrăm campanii PPC orientate spre rezultate și orientate către ROI pe mii de cuvinte cheie este pasiunea noastră.

Cu ajutorul reclamelor Google aveți posibilitatea să conduceți persoanele interesate de serviciile sau produsele dvs. pe site-ul companiei. Când utilizatorii efectuează căutări pe Google, aceștia au un scop exact. Cu ajutorul unei reclame relevante care apare în partea de sus a paginii de căutare, veți deveni prima opțiune prentru a deschide o conversație cu utilizatorul și de a-l transforma într-un nou client.

  • Administrare Reclame Facebook
  • Administrare Reclame Google
  • Administrare reclame Instagram

Citește mai mult

Servicii de content marketing

Serviciile de marketing de conținut ale agenției noastre te vor ajuta să crești traficul de pe site, având ca rezultat direct și generarea de lead-uri, prin canalele de marketing online.


De ce marketing de conținut?

Conținutul este crucial. Prin crearea unor articole convingătoare, valoroase, care ajung în inima cititorilor tăi, câștigi încrederea publicului tău.

Agenția noastră poate gestiona mai mult decât doar campania ta de marketing de conținut. Oferim soluții complete de marketing online care te ajută să îți dezvolți afacerea și să beneficiezi de pe urma eforturilor de marketing digital.


Citește mai mult

Email Marketing

Serviciile de marketing prin email ale agenției noastre te ajută să accelerezi ciclul de vânzări.


De ce email marketing?

Marketingul prin email nu este nou, dar este departe de a dispărea ca metodă de promovare. Peste 3,8 miliarde de persoane folosesc platforme de email, iar 91% dintre aceștia își verifică email-ul zilnic.

Scopul marketingului prin email este de a da o mână de ajutor în procesul de vânzare și în genererea de leaduri. Cu alte cuvinte, agenția noastră va trimite emailuri care îi motivează pe oameni să-ți cumpere produsele și serviciile.


Citește mai mult