Servicii de content marketing - BrandIt - Agenție de Marketing Online

Servicii de content marketing

Servicii de content marketing

Serviciile de marketing de conținut ale agenției noastre te vor ajuta să crești traficul de pe site, având ca rezultat direct și generarea de lead-uri, prin canalele de marketing online.

De ce marketing de conținut?

Conținutul este crucial. Prin crearea unor articole convingătoare, valoroase, care ajung în inima cititorilor tăi, câștigi încrederea publicului tău. Cercetările arată că, cu cât publicul tău consumă mai mult conținut, cu atât este mai probabil să cumpere de la tine.

Iată câteva alte motive pentru care ar trebui să investești în marketingul de conținut:

  • Site-urile care produc conținut regular au parte de 8 ori mai mult trafic
  • Comercializarea conținutului costă cu 62% mai puțin decât metodele tradiționale de marketing
  • Marketingul de conținut generează 3 ori mai multe oportunități față de metodele tradiționale de marketing
  • Companiile care adoptă marketingul de conținut au aproape de 6 ori mai multe conversii față de cei care nu folosesc această strategie de marketing
  • Marketingul de conținut îmbunătățește activitatea de marketing prin email și social media

Marketingul de conținut este mai ieftin și mai eficient decât formele tradiționale de publicitate.

De asemenea, este dovedit că influențează conversiile pozitiv. Serviciile noastre de content marketing te vor ajuta să publici conținut care să creeze rezultate și să îți îmbunătățească întreaga prezență în spațiul online.

Content Marketing

Suntem o firmă cu servicii complete

 

Agenția noastră poate gestiona mai mult decât doar campania ta de marketing de conținut. Oferim soluții complete de marketing online care te ajută să îți dezvolți afacerea și să beneficiezi de pe urma eforturilor de marketing digital.

De exemplu, oferim servicii de administrare reclame Google și Facebook pentru a conduce traficul către siteul tău,  oferim management de social media pentru a distribui conținutul tău publicului, servicii de creare și design site, creare pagină Facebook sau orice altă platformă de social media.

Folosește o agenție de marketing online cu servicii complete care te va ajuta să parcurgi cu succes fiecare pas a strategiei tale de marketing.

Încearcă serviciile de content marketing BrandIt

Îți va oferi posibilitatea să aduci oamenii de pe alte canale online pe site-ul tău. Aceste canale de marketing online pot fi social media, motoarele de căutare sau newsletter.

Copywriterii noștri vor produce conținut relevant pentru a-ți atrage publicul, a clădi încredere și a-i influența deciziile de cumpărare. Serviciile noastre de content marketing includ elaborarea strategiei, scrierea conținutului, editarea și publicarea pe site-ul tău.