Dezvoltare Pagini Web - BrandIt - Agenție de Marketing Online

Dezvoltare Pagini Web

Dezvoltare Pagini Web

 

Oferim soluții de dezvoltare pagini web în zona Mureș și nu numai, potrivite afacerii tale. Alegând să lucrezi cu noi, vei beneficia de un website eficient orientat spre client.

Website cu Design Responsive

Traficul de pe mobil a crescut extraordinar în ultimul an. În funcție de nișa afacerii și a serviciilor oferite, acesta poate ajunge și la 95%. A avea un website cu un design responsive este un criteriu obligatorie. Paginile web create de către echipa noastră sunt optimizate pentru fiecare model de ecran.

Pagini Web optimizate SEO Onpage

Optimizarea SEO este cea mai recomandată soluție pentru a crește un website în pozițiile din Google. Cum principalul obiectiv al unui website este de ne face cunoscute serviciile și de a atrage noi clienți, avem nevoie de o optimizare SEO cât mai bună.

Pregătire Website pentru Conversii

Lead-urile provenite de pe website reprezintă o unealtă de măsurare a eficienței acestuia. Avem grija ca experiența pe care clientul o are pe paginile web să-l împingă spre a face o solicitare de ofertă, cu ajutorul CTA-urilor (Call to action).

Identitate vizuală și Copywriting

Nu întotdeauna funcționalitatea tehnică este cel mai important aspect al unui website. Identitatea vizuală și strategia de comunicare dezvoltată pe acesta sunt extrem de importante. Așadar, îți asigurăm atât textele cât și întreaga identitate vizuală, de la schema de culori, la logo și bannere publicitare.
Solicita o oferta de pret

Solicită o ofertă de preț personalizată sau crează-ți propria ofertă accesând simulatorul de mai jos.