Administrare reclame pe Google, Facebook și Instagram -BrandIt Tg Mures

Administrare reclame PPC

Administrare reclame PPC pe motoarele de căutare și în Social Media

Creșteți vizibilitatea mărcii și a produselor dvs. în motoarele de căutare. Desfășurarea de campanii PPC orientate spre rezultate și orientate către ROI pe mii de cuvinte cheie este pasiunea noastră. Căutăm constant creștere pentru a îmbunătăți veniturile și KPI-urile site-ului dvs.

Administrare Reclame Facebook

Administrare reclame Facebook

 

Publicitatea pe facebook este importantă deoarece oferă întreprinderilor capacitatea de a ajunge la audiențe exacte.

Administrare Reclame Instagram

Administrare reclame Instagram

 

Crește-ți notorietatea folosind anunțuri Instagram. Reclame cu puternic impact vizual pentru toate tipurile de afaceri.

Administrare reclame Google Search

Administrare reclame Google

 

Reclamele de căutare pe Google reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de promovare pentru a atrage noi clienți.

Administrare reclame de tip Google Display

Administrare reclame Display

 

Serviciile Google Ads vin în completare cu servicii de reclame prin Bannere, de tip video sau direct în inbox-ul Gmail.

Cu ajutorul reclamelor Google aveți posibilitatea să conduceți persoanele interesate de serviciile sau produsele dvs. pe site-ul companiei.

Când utilizatorii efectuează căutări pe Google, aceștia au un scop exact.

Cu ajutorul unei reclame relevante care apare în partea de sus a paginii de căutare, veți deveni prima opțiune prentru a deschide o conversație cu utilizatorul și de a-l transforma într-un nou client.

Avem posibilitatea de a afișa reclame de tip Display, prin bannere pe toate site-urile înscrise în sistemul de monetizare Google (ex. majoritatea site-urilor de știri și cele mondene). Acestea ajută în special la creșterea notorietății companiei, a serviciilor sau produselor.

Gmail și Youtube sunt de asemenea, tot servicii oferite de trustul Google. Așadar, prin intermediul platformei Google Ads avem de a ne face cunoscută companie prin Youtube, sau inclusiv de a ajunge în căsuța poștală a clienților noștri, prin intermediul reclamelor din Gmail, în completarea campaniilor de Marketing prin email.

Potrivit Facebook, campaniile lor de publicitate vizate sunt 89 la sută exacte.

Facebook facilitează cu adevărat posibilitatea companiilor să creeze și să promoveze reclame bine targetate clienților săi.

Indiferent dacă obiectivul dvs. de afaceri este să anunțe un produs nou, să crească descărcările de aplicații, să conducă traficul pentru a cumpăra sau participa la un eveniment viitor, anunțurile Instagram se dovedesc eficiente și ajung la audiențe pe o cale extrem de vizuală și captivantă.